Ніжне філе лосося, мариноване у спеціях, подається з японським соусом Понзу з додаванням трюфельної пасти
Філе лосося, нарізане кубиком і заправлене домашнім айолі та соусом шрирача, подається з авокадо та цитрусовим соусом
Тигрові креветки, мариновані в соусі світ-чилі, в паніровці з трьох видів горіхів, обсмажені у киплячій олії, подаються з домашнім пікантним айолі
Обсмажені в хоспері брускети з крем - сиром та трьома видами тар-тару: з лосося, тунця та палтуса з різними видами заправки
Сири (дор блю, камамбер, пармезан), прошутто, ковбаса сиров'ялена, оливки каламата
Спрінг-роли з куркою, овочами та грибами в пан-азійскому стилі, обсмажені до хрумкої скоринки, подаються з соусом світ-чилі
Паштет з курячої печінки, серця та філе з додаванням овочів та вершкового масла, подається з грінками з хосперу та трюфельним вершковим маслом
Нарізана кубиком яловича вирізка, заправлена фірмовим соусом, подається з грінками з хосперу та вершковим хроном в поєднанні з крем-сиром
Філе яловичини, приготоване су-від і замариноване, нарізане тонкими слайсами, в поєднанні з соусом з скумбріі гарячого копчення та грінками з хосперу
Сало біле, підчеревина, бочок копчений. Подається з грінками, вершковим хроном і гірчицею
Запечена картопля, сир моцарела, пряні спеціі в поєднанні з слайсами щупалець восминога з пікантним айолі та солонуватим унагі,для аромату додаємо трюфельну олію
Соковита вирізка з соусом світ чілі в поднанні з овочами смаженими на грилі, свіжою руколою та соусом песто
Скумбрія власного копчення з запечними буряком, кремовим хроном, зеленим яблуком, грецькими горіхами та свіжою зеленню, заправляється соусом унагі
Свіже листя салату ромен в поєднанні з соусом із скумбріі гарячого копчення, слайсами сувідованої індички, томатами черрі, в'яленими томатами, сиром пармезан та ароматними крутонами з багету
Мікс свіжого листя салату в поєднанні з авокадо, огірком, томатами чері та обсмаженими морепродуктами з додаванням вершкового соусу та ароматного часнику
Мікс свіжого листя салату в поєднанні з апельсином, томатами чері, копченим філе качки власного приготування та соусом з горіхів
Мікс свіжого листя салату в поєднанні з томатами чері, смаженим до хрумкої скоринки баклажаном, ніжним сиром шевре, та солодко-кисловатим соусом, горішки та в’ялена журавлина
Запечені на вогні овочі, заправлені фірмовим соусом на базі сиру маскарпоне та тигровими креветками з хосперу
Червоний борщ з ніжним ребром, подається з грінками з житнього хліба, молотим салом та сметаною
Легкий бульйон з фрикадельками з курячого філе та пшеничною лапшою і половинкою яйця
Пряний гарбузовий суп з креветкою, кальмаром, чилійськими мідіями і тунцем. Подаємо з хрумкою сирною грінкою
Грильоване щупальце восминога в хоспері з соусом світ-соя, в поєднанні з трюфельним айолі з печеного баклажану, соусом з печеного перця та міні картоплею
Стейк зі свинної корейки у фірмовому маринаді з хосперу, подається з вершковим цибулевим соусом та карамелізованою морквою
Запечений ніжний стейк лосося в поєднанні з повітряним картопляним пюре з ароматом трюфеля та маринованими грибами муєр
Рублене м’ясо ягняти шотландської породи зі спеціями, подається з йогуртовим соусом та міні-салатом
Шматочки кальмара, обсмажені на вершковому маслі з соусом на основі пасти том-ям та томатами чері, подається зі шматочком багету з хосперу
Філе тунця з хосперу, обсмажене до стану Rare, подається з ніжним копченим пюре з брокколі, японським соусом понзу, цитрусовую водою та стружкою тунця
Дорадо, маринована з цедрою апельсину, часнику та розмарину, грильована у хоспері
Стейк з цвітної капусти су-від, трохи обсмажений до золотистої скоринки, подається з теплим хумусом, соусом з печених перців та сальсою з томатів, огірка і червоної цибулі
Томлена качина ніжка, глазурована солодким соусом, подається з морквяно-бататовим пюре, домашним апельсиновим конфітюром та соусом хойсін
Половинка молодого курчати, маринована у спеціях та грильована у хоспері у солодко-часниковому соусі, подається з брокколі, домашнім айолі та пюре з цвітної капусти
Ніжні свинні реберця, карамелізовані домашнім соусом BBQ, подаються з цукіні та баклажаном стір - фрай у соусі світ-чилі
Легендарна котлета в нашій інтерпретації, з рубленого курячого стегна та рідкого масла у середині, з зеленню та горішками, обсмажена до хрумкої скоринки, подається з картопляним пюре та томатним конфітюром
Рис Карнароллі, що ідеально підходить для різотто, варимо на курячому бульйоні з додаванням білого сухого вина, томленого креветкового масла, сиру горгонзола, пармезану і декоруємо злегка обсмаженими тигровими креветками та сиром шевре
Язички ягняти у вершковому соусі з в'яленими томатами і двома видами пюре (пюре з цвітної капусти та морвяно-бататове)
Тушкована ягнятина з поєднанні з чотирма видами грибів (ерінги, лисички, гливи, шампіньйони) та вершковою картоплею з пармезаном
Смажена до хрумкої скоринки форель в поєднанні з ніжною пастою орзо, вершковим соусом, квеветочним топленим маслом, в'яленими томатами та песто
Ніжна яловича вирізка, витримана 14 діб та грильована у хоспері, подається з соусом BBQ, та перчинкою чилі
Витриманий протягом 21 доби яловичий стейк, грильований у хоспері, подається з соусом BBQ, та перчинкою чилі
Витриманий протягом 21 доби яловичий стейк, грильований у хоспері, подається з соусом BBQ, та перчинкою чилі
Витриманий протягом 21 доби яловичий стейк, грильований у хоспері, подається з соусом BBQ та перчинкою чилі
Витриманий методом сухої ферментації протягом 21 доби яловичий стейк, з характерним ароматом та неповторним смаком, грильований у хоспері, подається з соусом BBQ та перчинкою чилі
Яловича вирізка, маринована у спеціях та соусі ворчестер, грильована у хоспері, подається з соусом BBQ, та перчинкою чилі
Наш фірмовий бургер на булочці власного приготування, з чистого яловичого м’яса, з соусом BBQ та соусом на основі білого шоколаду та місо пасти, солоний огірок, синя цибуля, сир чеддер, бекон, хрумкий лист ромену та соковитий томат, подається з картоплею фрі та додатковим соусом на вибір
Піца на заквасці з копченим качиним філе власного виробництва, сиром горгонзола, солодкою грушею, волоським горіхом, крем бальзаміком та чилі олією
Піца на заквасці з кебабом з шотландского ягняти, маринованими домашніми овочами, сирами моцарелла і чедер
Піца на заквасці з консервованими тунцем, артишоками, оливками та синьою цибулею
Піца на заквасці з чотирма видами сиру: моцарелла, дор - блю, голландський, пармезан та трюфельна олія
Піца на заквасці з яловичим філе су-від та соусом на основі скумбрії гарячого копчення
Піца на заквасці з копою, свіжим листям руколи та томатами черрі
Піца на заквасці з ковбасою салямі, томатами черрі та прованскими травами
Піца на заквасці з копченим курячим філе, шампіньйонами, соковитим томатом та зеленню
Піца на заквасці з сиром моцарелла, томатним соусом та свіжими томатами
Піца на заквасці з ніжною вершковою рікоттою, печеними перцями, в'яленими томатами, соусом песто та свіжим базиліком
Тальятелле з овочами, яловичиною, грибами муер, свіжим шпинатом, у солоно-солодкому азійському соусі та смаженим яйцем
Тальятелле з курячим філе, гливами і вершковим соусом з ароматом трюфеля
Спагетті з обсмаженним беконом, вершковим сосуом і трюфельною пастою, подається з яйцем пашот і пармезаном
Обсмажена до золотистої скоринки картопля з трьома видами грибів: лисички, маслюки, гливи, цибуля, часник, посипається свіжою зеленню
Ніжне вершкове картопляне пюре
Картопля фрі, обсмажена в киплячій олії, подається з кетчупом
Баклажани, цукіні, синя цибуля, кукурудза, шампіньйони, помідори мариновані і грильовані у хоспері
Скибочки картоплі, обсмажені до золотистої скоринки, подаються з домашнім соусом тар-тар
Супершоколадна тарта на шоколадній пісочній основі, подається з манговим морозивом
Той самий легендарний ніжний чізкейк з країни Басків, подаємо з ягідним кюлі та стружкою мигдалю
Ніжний ванільний десерт, подається з домашнім печивом із молочним шоколадом і волоським горіхом
Ніжний крем на основі маскарпоне, білого шоколаду та місо-пасти, яка додає трохи нестандартності десерту, печиво савоярді та кава
Тарта з пісочного тіста з карамеллю, мигдалевим кремом франжипан та томленою пряною грушею, подаємо з кулькою вершкового морозива та волоським горіхом
восьминіг, королівські креветки, морські гребінці, новозеландські мідії, кальмари, тунець
Підчеревина копчена, шинка свинна, печінково-м'ясний террін.
Мікс свіжого листя салату в поєднанні з томатами чері, смаженим до хрумкої скоринки баклажаном, ніжним сиром шевре, та солодко-кисловатим соусом, горішки та в’ялена журавлина